CONSTRUCT

Tijdens het bouwproces wordt het ontwerp vertaald naar de fysieke kantoorruimte. In deze fase kunt u te maken krijgen met een groot aantal externe partijen. Zo moet u op zoek naar deskundige elektriciens, loodgieters, schilders en monteurs. En tijdens de uitvoering is het ook nog eens zaak om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen. Kortom, een hele klus.

f

Turnkey projecten

U kunt er ook voor kiezen om uw (her)huisvestingsproject volledig door ons te laten uitvoeren. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Als hoofdaannemer zijn wij verantwoordelijk voor de selectie van de benodigde externe partijen en het onderhouden van de contacten met alle betrokkenen. Gedurende het hele proces heeft u te maken met slechts één vast aanspreekpunt. Dat schept duidelijkheid en is wel zo efficiënt. Bovendien is er bij een turnkey project sprake van een vaste aanneemsom en zijn alle risico’s voor u als opdrachtgever afgekocht. Dat voorkomt vervelende discussies achteraf.

i

Overzichtelijke facturatie

Bovendien loopt de facturatie via ons en niet via allerlei verschillende partijen. Dat verlicht de druk op uw administratieve afdeling aanzienlijk en is wel zo overzichtelijk. Onaangename verrassingen achteraf zijn bij een turnkey project uitgesloten.

De Zorgeloos huisvestingsproject

Tijdens de bouw bewaken onze projectmanagers en architecten niet alleen de planning, maar ook de kwaliteit van het geleverde werk. Uiteraard hanteren wij daarbij de strengste normen. Als opdrachtgever houden wij u tot in detail op de hoogte van de voortgang. U heeft er zelf geen omkijken meer naar en kunt zich gewoon op uw eigen core business blijven richten.

Sleutelklare overdracht

Samenwerken is volgens ons essentieel voor een succesvol ontwerpproces. Iedere interieurwens is immers uniek. In gezamenlijke ontwerpsessies brengen we uw wensen en eisen in kaart en komen we stap voor stap tot het uiteindelijke design. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de technische mogelijkheden van het gebouw en wettelijke regelingen zoals Arbowet en Bouwbesluit.


Meer van ons zien?

In de loop der jaren hebben wij de realisatie van tal van (her)huisvestingsprojecten op ons genomen. Bekijk hier een aantal inspirerende projecten.

Wilt u ook verzekerd zijn van een zorgeloze realisatie?

Neem dan nu contact met ons op.

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

De Fabriek van Delfshaven
Mathenesserdijk 414F
3026 GV  Rotterdam

contact@refitters.nl

               

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2018 - Refitters B.V. | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie verklaring

Kantoorinrichtingscalculator