DESIGN

Heeft uw bedrijf verhuisplannen of wilt u uw bestaande kantoor opnieuw laten inrichten? Bij het ontwerp van een nieuw kantoorinterieur komt veel kijken. Want het is niet alleen belangrijk dat uw kantoor een herkenbare uitstraling krijgt, passend bij de cultuur van uw organisatie, maar u wilt uw medewerkers natuurlijk ook een aangename werkomgeving bieden, waar ze met plezier en enthousiasme aan de slag gaan.

De impact van een nieuwe kantoorinrichting

Een nieuwe kantoorinrichting kan een enorme impact hebben op uw organisatie. En het zijn soms de kleinste details die het verschil maken. Denk aan nieuw kantoormeubilair, andere verlichting of een gewijzigde indeling van de beschikbare ruimtes. Wist u trouwens dat een functioneel en fraai ingericht kantoor niet alleen zorgt voor tevreden medewerkers, maar dat het ook nog eens de arbeidsproductiviteit kan verhogen?

l

Kantoorinrichting en interieurontwerp uitbesteden

Wanneer u het ontwerp van uw kantoorinterieur uitbesteedt aan een gespecialiseerd bureau, weet u zeker dat met alle bovengenoemde factoren rekening wordt gehouden. Refitters heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van nieuwe en bestaande kantoorpanden. Onze interieurarchitecten weten als geen ander hoe zij de identiteit van uw bedrijf kunnen vertalen in een ontwerp dat niet alleen fraai oogt, maar dat tegelijkertijd rekening houdt met de specifieke behoeften van de eindgebruikers.

De sleutel voor een geslaagd interieurontwerp

Samenwerken is volgens ons essentieel voor een succesvol ontwerpproces. Iedere interieurwens is immers uniek. In gezamenlijke ontwerpsessies brengen we uw wensen en eisen in kaart en komen we stap voor stap tot het uiteindelijke design. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de technische mogelijkheden van het gebouw en wettelijke regelingen zoals Arbowet en Bouwbesluit.


Het resultaat?

Een functionele en aantrekkelijke kantooromgeving die naadloos aansluit bij de identiteit van uw
organisatie en die uw werknemers optimaal faciliteert én inspireert.

Meer van ons zien?

In de loop der jaren hebben wij het design van tal van kantooromgevingen op ons genomen.
Hier krijgt u een indruk van onze projecten.

Meer weten?

Of het nu gaat om de inrichting van een compleet pand of om een compacte ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw,
Refitters is graag uw inspiratiebron.

Benieuwd wat de inrichting van uw kantoor kost? U berekent het snel en simpel met onze handige kantoorinrichtingscalculator.
U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. We beantwoorden graag al uw vragen!

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

contact@refitters.nl

Almere
085-800 1239

               

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2018 - Refitters B.V. | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie verklaring

Kantoorinrichtingscalculator

Benieuwd wat de inrichting van uw kantoor kost? U berekent het snel en simpel met onze handige kantoorinrichtingscalculator.


Bereken nu! x