OVER ONS

Refitters geeft de identiteit van uw organisatie een gezicht

Refitters is een ontwerp- en projectmanagementbureau in één, gespecialiseerd in (her)huisvestingprojecten. Met onze
interieurontwerpen
geven we de identiteit van uw organisatie letterlijk een gezicht. Daarnaast bieden we advies, begeleiden
we het proces en kunnen we u ondersteunen bij de realisatie.

u

Hoe het is begonnen

Refitters is in 2013 opgericht en heeft in relatief korte tijd een flinke ontwikkeling doorgemaakt. We hebben al veel mooie opdrachten mogen vervullen, in diverse sectoren en voor een breed scala aan opdrachtgevers. Zo werken we voor grote IT-bedrijven en accountantskantoren, maar mogen we ook verschillende zorginstellingen en scholen tot onze klantenkring rekenen. Bekijk ons portfolio.

Z

Refitters ontzorgt van a tot z

Wij hebben alle expertise in huis om uw (her)huisvestingsproject succesvol te laten verlopen en u daarbij volledig te ontzorgen. U kunt al contact met ons opnemen vanaf het moment dat uw organisatie verhuis- of herinrichtingsplannen heeft. Onze experts komen graag bij u langs om de situatie en uw behoeften in kaart te brengen. We stellen het Programma van Eisen (PvE) op, dat onze interieurarchitecten vervolgens vertalen in een ruimtelijk schetsontwerp. Dit ontwerp wordt in samenspraak met u steeds verder uitgewerkt. Behalve de ontwerpfase kunt u ook het projectmanagement  en de realisatie aan onze mensen overlaten.

w

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Samenwerking is volgens ons essentieel om uw huisvestigingsproject te laten slagen. Onze ontwerpen voor kantoorinrichting komen dan ook voort uit intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. En omdat onze organisatie compact is, zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen.

Hier worden wij gelukkig van

Een nieuwe kantoorinrichting kan een compleet nieuwe ‘vibe’ in een organisatie teweegbrengen. Een functionele en aantrekkelijke werkplek maakt medewerkers enthousiast, waardoor ze met plezier aan het werk gaan. En wat is er nu mooier dan daar een bijdrage aan te leveren? Wij kunnen ons in elk geval niets leukers voorstellen.

Spreekt onze aanpak u aan?

Neem dan nu contact met ons op.

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

contact@refitters.nl

Almere
085-800 1239

               

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2018 - Refitters B.V. | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie verklaring

Kantoorinrichtingscalculator

Benieuwd wat de inrichting van uw kantoor kost? U berekent het snel en simpel met onze handige kantoorinrichtingscalculator.


Bereken nu! x