MANAGEMENT

Bij de realisatie van een nieuwe kantoorinrichting of de aanpassing van een bestaand interieur komt nogal wat kijken. Zaken als planning, de inkoop van materialen en de aansturing van de verschillende partijen kunnen flink wat beslag leggen op uw organisatie en uw medewerkers. Daardoor kan het een hele uitdaging zijn om een (her)huisvestingsproject binnen planning en budget tot een succesvol einde te brengen.

Projectmanagement van (her)huisvestingsprojecten

Een ervaren projectmanager van Refitters kan u hierbij helpen. Indien gewenst nemen we u de volledige projectcoördinatie uit handen. Refitters heeft jarenlange ervaring in het projectmanagement van (her)huisvestingsprojecten. We weten dan ook als geen ander waarmee u tijdens zo’n proces allemaal te maken kunt krijgen.

Refitters leidt uw huisvestingsproject in goede banen

Refitters kan uw (her)huisvestingsproject van a tot z begeleiden. Onze projectmanagers hebben alle benodigde kennis en expertise in huis om uw project te laten slagen: van het plannen van alle werkzaamheden tot het aansturen van onderaannemers en van het onderhandelen met leveranciers tot het bewaken van uw budget. 

Eén centraal aanspreekpunt

Onze projectmanager fungeert in iedere fase van het project als centraal aanspreekpunt. Hij of zij staat in nauw contact met u als opdrachtgever en informeert u tijdens het project over de vorderingen en eventuele wijzigingen. De projectmanager ziet erop toe dat de planning wordt gehaald, dat het budget niet wordt overschreden en dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd. Kortom, we nemen u alle zorgen uit handen!

Van begin tot eind ontzorgd

Wilt u van a tot z ontzorgd worden tijdens uw herhuisvestingsproject? En wilt u ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe kantoor op tijd gereed is, zonder vervelende verrassingen achteraf? Onze projectmanagers staan u graag met raad en daad terzijde.


Meer van ons zien?

In de loop der jaren hebben wij het projectmanagement van tal van (her)huisvestingsprojecten op ons genomen. Bekijk hier een aantal inspirerende projecten.

Meer van ons weten?

Neem nu contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

contact@refitters.nl

Almere
085-800 1239

               

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2018 - Refitters B.V. | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie verklaring

Kantoorinrichtingscalculator

Benieuwd wat de inrichting van uw kantoor kost? U berekent het snel en simpel met onze handige kantoorinrichtingscalculator.


Bereken nu! x